top of page
Barış Akademi Makedonya Danışmanlık Hizmetleri

BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

Güncelleme tarihi: 20 Kas 2023

Bilgisayar Mühendisliği, bilgisayarların ve bilgisayar sistemlerinin tasarımı, geliştirilmesi, kurulumu, bakımı ve yönetimi ile ilgili bir mühendislik dalıdır. Bilgisayar mühendisleri, bilgisayar donanımı, yazılımı, ağları ve diğer ilgili bileşenleri tasarlar, geliştirir ve test ederler.


Bilgisayar mühendisliği, elektrik mühendisliği ve bilgisayar bilimleri alanlarını içerir. Bilgisayar mühendisleri, bilgisayar sistemleri, ağlar, mikroişlemciler, gömülü sistemler, veri tabanları, yazılım mühendisliği, bilgisayar grafikleri, yapay zekâ ve siber güvenlik gibi konularda uzmanlaşabilirler.


Bilgisayar mühendisleri, bilgisayar sistemleri için gerekli olan yazılım ve donanım bileşenlerini tasarlar, test eder ve optimize eder. Ayrıca, yazılım ve donanım arasındaki etkileşimi anlamak için bilgisayar programlama, algoritma tasarımı ve veri yapıları konusunda da uzmanlaşırlar.


Makedonya da bulunan Goce Delchev Üniversitesinde Bilgisayar Mühendisliği Fakültesi için herhangi bir sınav şartı bulunmamaktadır. Sadece lise diplomanız ve tarafımızca sizlere ileteceğimiz diğer belgeler ile kayıt olabilirsiniz. 1 sene Makedonca hazırlık eğitimi aldıktan sonra Fakülteye başlayabilirsiniz.


Bilgisayar mühendisliği, günümüzde hemen hemen her sektörde önemli bir rol oynamaktadır. Bilgisayar mühendisleri, yazılım firmaları, bilişim teknolojileri şirketleri, otomotiv, havacılık, sağlık, finans ve diğer birçok sektörde çalışabilirler.


Uluslararası Bilgisayar Mühendisliği dersleri ve mavi diplomanız ile tüm Avrupa ülkelerinde mesleğinizi icra edebilirsiniz.


Bilgisayar Mühendisliği Fakültesi 1 sene hazırlık ve 4 sene fakülte eğitimi ile birlikte toplamda 5 senelik bir eğitim dönemi mevcuttur. Mavi diploma avantajı ile Bilgisayar Mühendisliği bölümünü tercih listenizde bulundurabilirsiniz.

Üniversite:

​Гоце Делчев универзитет (Goce Delchev Üniversitesi)

Eğitim Süresi:

4 Yıl

​Eğitim Dili:

  1. ​Makedonca

  2. İngilizce

Eğitim Maliyeti

Makedonca Bilgisayar Mühendisliği:

Senelik ücret 1000 €'dur.

İngilizce Bilgisayar Mühendisliği:

Senelik ücret 2000 €'dur.

Tüm Fakülteler için 4 taksit imkanı vardır.

Eğitim Şartları:


Lise Diploması ile danışmanlığımız tarafından sizlere iletilecek olan diğer evraklar...

Taksitlendirme:

İlk taksit: Birinci dönemin başı İkinci taksit: Birinci dönemin sonu Üçüncü taksit: İkinci dönemin başı Dördüncü taksit: İkinci dönemin sonu




Comentarios


bottom of page